Asiakaskokemukset

Asiakaskokemus — Minna

Reilun 3kk ajan keskityttiin saamaan "elämä balanssiin". Tervehtymisen jälkeen treenien määrää vähemmäksi, lepoa enemmän sekä kehonhuoltoon kiinnitettiin entistä enemmän huomiota. Myös ruokailurytmiin sekä ravinnon kautta jaksamiseen perehdyttiin enemmän valmennuksen loppupuolella.

Monipuoliset treeniohjelmat olivat ihan huippuja; ulkona, sisällä, kestävyyttä, HIITiä, kehonhuoltoa jne. Tykkäsin kovasti!

Justina on läsnä, ottaa asiakkaan henkilökohtaisesti, tsemppaa ja kannustaa.

Asiakaskokemus — Linda

Kuulin Justinan valmennuksesta työkaverilta, jolla oli hyviä kokemuksia valmennuksesta sekä Justinan ryhmäliikuntatunneista. Olin saanut esikoiseni muutamaa kuukautta aikaisemmin, ja koin, että tarvitsen apua treenin aloittamiseen raskauden ja synnytyksen jälkeen sekä ruokavalioon vinkkejä jotka auttavat jaksamaan kiireisen ja vähäunisen vauva-ajan yli. Olin lukenut kauhutarinoita liian varhain synnytyksen jälkeen aloitetun treenin tuovan elämänmittaisia virtsankarkailuongelmia. Taisinkin ensitapaamisella todeta etten halua olla 30-vuotiaana nainen, jolta lirahtaa hypätessä ;-) Olin kävelevä zombie, joten jännitin jaksanko intensiivisiä treeniohjelmia vauva-arjen pyörittämisen lisäksi, mutta Justinan neuvoilla sainkin lisää energiaa! Treenimäärät kasvoi, ruokailuun tuli jotain järkeä (olinhan koko elämäni käytännössä skipannut aamiaisen, mutta Justina perusteli ruokarytmin tärkeyden niin perusteellisesti, ettei aamupalan skippaaminen ollut enää vaihtoehto).

Justinan olemus itsessään tuo jo mahtavaa positiivista energiaa, mutta tiukat juuri minulle räätälöidyt jämäkät treenit olivat huikeita. Justina on valmentajana määrätietoisen tiukka, joka ei taatusti päästä valmennettaviaan helpolla. Hän osaa myös olla armollisen tsemppaava, kerta toisensa jälkeen ruokapäiväkirjaan eksyneistä munkeista ja suklaista huolimatta.

Olin tyytyväinen jokaisesta osa-alueesta valmennuksessa! Sain toivottuja

tuloksia: Treenienergia kasvoi, kroppa kiinteytyi ja kunto kasvoi. Juoksin puolimaraton ennätykseni heti treenijakson jälkeen. Niin ja mikä parasta, ei muuten lirahda hypätessä! ;-) En voisi olla tyytyväisempi valmennukseen. Justinalle vahva suositus!!

Asiakaskokemus — Mies 43v

Otin Justinan valmennusohjelman ensin kolmeksi kuukaudeksi, mutta sitten nälkä kasvoi syödessä ja olin Justinan ohjauksessa yhteensä puoli vuotta.

Justina opetti syömään oikein.

Senttejä lähti ihan mukavasti.

Jumpat olivat tehokkaita ja niitä jatketaan nyt itsenäisesti ja innolla.

Asiakaskokemus — Hanna-Lea

Ilmoittauduin talvella 2016 retkikuntaan, minkä tavoitteena oli huiputtaa Afrikan korkein vuori Kilimanjaro helmikuussa 2017. Elokuussa huomasin, että kunto ei taida pelkällä kevyellä lenkkeilyllä nousta, joten otin yhteyttä Justinaan. Treeniin tuli lenkin lisäksi kuntosalia, yhdistelmätreeniä, portaitten nousua ja pakko oli välillä käydä epämukavuusalueella ja juosta se Cooperin testikin. Ruokavalio meni jokseenkin uusiksi ja pullat vaihtui banaaneihin. Kuuden kuukauden treenin jälkeen kova aherrus palkittiin seistessäni aamuauringon noustessa Kilimanjaron huipulla, Afrikan korkeimmalla kohdalla 5895metrin korkeudessa. Matka oli erittäin rankka- ilman asiantuntevaa treeni- ja ruokavaliovalmennusta tavoite olisi jäänyt saavuttamatta. Kiitos vielä Justina ja suosittelen!