Asiakaskokemukset

Asiakaskokemus — Minna

Reilun 3kk ajan keskityttiin saamaan "elämä balanssiin". Tervehtymisen jälkeen treenien määrää vähemmäksi, lepoa enemmän sekä kehonhuoltoon kiinnitettiin entistä enemmän huomiota. Myös ruokailurytmiin sekä ravinnon kautta jaksamiseen perehdyttiin enemmän valmennuksen loppupuolella.

Monipuoliset treeniohjelmat olivat ihan huippuja; ulkona, sisällä, kestävyyttä, HIITiä, kehonhuoltoa jne. Tykkäsin kovasti!

Justina on läsnä, ottaa asiakkaan henkilökohtaisesti, tsemppaa ja kannustaa.

Asiakaskokemus — Linda

Kuulin Justinan valmennuksesta työkaverilta, jolla oli hyviä kokemuksia valmennuksesta sekä Justinan ryhmäliikuntatunneista. Olin saanut esikoiseni muutamaa kuukautta aikaisemmin, ja koin, että tarvitsen apua treenin aloittamiseen raskauden ja synnytyksen jälkeen sekä ruokavalioon vinkkejä jotka auttavat jaksamaan kiireisen ja vähäunisen vauva-ajan yli. Olin lukenut kauhutarinoita liian varhain synnytyksen jälkeen aloitetun treenin tuovan elämänmittaisia virtsankarkailuongelmia. Taisinkin ensitapaamisella todeta etten halua olla 30-vuotiaana nainen, jolta lirahtaa hypätessä ;-) Olin kävelevä zombie, joten jännitin jaksanko intensiivisiä treeniohjelmia vauva-arjen pyörittämisen lisäksi, mutta Justinan neuvoilla sainkin lisää energiaa! Treenimäärät kasvoi, ruokailuun tuli jotain järkeä (olinhan koko elämäni käytännössä skipannut aamiaisen, mutta Justina perusteli ruokarytmin tärkeyden niin perusteellisesti, ettei aamupalan skippaaminen ollut enää vaihtoehto).

Justinan olemus itsessään tuo jo mahtavaa positiivista energiaa, mutta tiukat juuri minulle räätälöidyt jämäkät treenit olivat huikeita. Justina on valmentajana määrätietoisen tiukka, joka ei taatusti päästä valmennettaviaan helpolla. Hän osaa myös olla armollisen tsemppaava, kerta toisensa jälkeen ruokapäiväkirjaan eksyneistä munkeista ja suklaista huolimatta.

Olin tyytyväinen jokaisesta osa-alueesta valmennuksessa! Sain toivottuja

tuloksia: Treenienergia kasvoi, kroppa kiinteytyi ja kunto kasvoi. Juoksin puolimaraton ennätykseni heti treenijakson jälkeen. Niin ja mikä parasta, ei muuten lirahda hypätessä! ;-) En voisi olla tyytyväisempi valmennukseen. Justinalle vahva suositus!!

Asiakaskokemus — Mies 43v

Otin Justinan valmennusohjelman ensin kolmeksi kuukaudeksi, mutta sitten nälkä kasvoi syödessä ja olin Justinan ohjauksessa yhteensä puoli vuotta.

Justina opetti syömään oikein.

Senttejä lähti ihan mukavasti.

Jumpat olivat tehokkaita ja niitä jatketaan nyt itsenäisesti ja innolla.

Asiakaskokemus — Hanna-Lea

Ilmoittauduin talvella 2016 retkikuntaan, minkä tavoitteena oli huiputtaa Afrikan korkein vuori Kilimanjaro helmikuussa 2017. Elokuussa huomasin, että kunto ei taida pelkällä kevyellä lenkkeilyllä nousta, joten otin yhteyttä Justinaan. Treeniin tuli lenkin lisäksi kuntosalia, yhdistelmätreeniä, portaitten nousua ja pakko oli välillä käydä epämukavuusalueella ja juosta se Cooperin testikin. Ruokavalio meni jokseenkin uusiksi ja pullat vaihtui banaaneihin. Kuuden kuukauden treenin jälkeen kova aherrus palkittiin seistessäni aamuauringon noustessa Kilimanjaron huipulla, Afrikan korkeimmalla kohdalla 5895metrin korkeudessa. Matka oli erittäin rankka- ilman asiantuntevaa treeni- ja ruokavaliovalmennusta tavoite olisi jäänyt saavuttamatta. Kiitos vielä Justina ja suosittelen!

Asiakaskokemus — Anne

Justina on ollut minun pt:nä jo kahtena kesänä, molempina otin 3 kk:den paketit.

Ensimmäisenä kesänä tavoitteina oli rasvanpoltto ja juoksukunnon takaisin saaminen vuosien juoksutauon jälkeen. Teimme yhdessä selkeät ja helposti mitattavat tavoitteet koko kolmen kuukauden jaksolle.

Ruokavaliota Justina seurasi minun kohdallani lähes päivittäin (olen haasteellinen tapaus ;) ja kerran viikossa tavattiin treenien merkeissä.

Nämä viikkotreenit olivat aivan mahtavia! Ruokavaliosta saatiin hiottua kesän aikana paljon parempi. Kesän päätteeksi sain vuosikellon treeneille ja ohjeistusta ruokailuun.

Seuraavana kesänä tavoite nousi ja tällä kertaa halusin kesän jälkeen olla sekä vahvempi, nopeampi että kestävämpi. Kesän treenit ja ruokavalio muokattiin tavoitteen mukaiseksi. Tänäkin kesänä pääsin lähemmäksi tavoitteitani.

Nyt jo vuosi viimeisemmän kesän jälkeen on rasvaa palanut edelleen pikkuhiljaa ja suorituskyky noussut!  Treenit ja lepojaksot osaan suunnitella Justinan oppien pohjalta tavoitteellisesti ja järkevästi.

Ruokavalion suhteen olen yksi haastavimmista tapauksista, mutta jopa minulla aterioiden suunnittelu ja rakentaminen alkaa tulla jo perstuntumalla. Terveellinen ruokailu ja normaali elämä pienine herkutteluineen on hyvässä tasapainossa.

Justina on huippu hyvä PT! Hän on tiukka mutta erittäin ymmärtäväinen jokaisen asiakkaan omiin lähtökohtiin ja elämän tilanteeseen. Iso suositus!

Asiakaskokemus — nimetön

Iloista puurtamista oman itsensä eteen. Sellaista on ollut viimeiset puoli vuotta.

Kiitos Justina monipuolisesta liikunnan riemusta salilla, portaissa, altaassa.

Kiitos hyvästä olosta, iloisesta mielestä, kevyestä askeleesta. Mukavia ja haastavia ohjelmia. Salilla tietää mitä tekee, ei tarvitse haparoiden edetä. Parasta koko vuodessa 2018 oli  innostava, kannustava, huomioiva, kaverillinen treenaus kanssasi. Olen erittäin motivoitunut. Justinalta saa kaiken huollon, mitä hyvään kuntoon tarvitaan; ravitsemusneuvonta, treeniohjeet, seuranta ja hieronta. Suosittelen kaikenikäisille!