Hieronta

Ryhdillä tarkoittaa kehon olemusta sen eri asennoissa, joka saavutetaan lihaksien, jänteiden, luiden ja nivelien yhteistoiminnalla.

Ryhti on myös osa kehonkieltä. Hyvää ryhtiä pidetään yleensä hyvän omanarvontunnon ja terveyden merkkinä.

Kireät ja /tai heikot lihakset pyrkivät kaikki muuttamaan ryhtiä huonompaan suuntaan. Väärät tai /ja yksipuoliset työasennot,lihasjännitykset, stressi, kiire, väsymys ym.psyykkiset tekijät vaikuttavat ryhtiimme heikentävästi.

Käymällä hieronnassa vaikutat hyvinvointiisi et pelkästään lihasjännitysten tai kireyksien lieventämisellä vaan myös hermostoosi sekä hormoonitoimintaan saat positiivista vaikutusta.  Myös mahdollisiin lihasheikkouksiin voit vaikuttaa innostumalla itse  vahvistamaan lihaksia, jotka vaikuttavat myönteisesti omaan oloosi. Minä opastan sinut näissä aisoissa hyvään alkuun.

Tervetuloa hoitooni, Justina

Tiesitkö että sinussa on yli 200 luuta joita liikuttaa ja tukee yli 600 lihasta? varmasti tiesitkin mutta tiesitkö sinä, mikä tuon mahdollisen lihassäryn, voimattomuuden, päänsäryn, jäykkyyden, jomotuksen, kivun aiheuttaa? Tervetuloa hoitooni, jossa pyrin näkemään kipusi ja jumisi kokonaisvaltaisesti, myös liikkeen ja liikunnan kautta.

Klassinen hieronta

120min 80 EUR
90min 60 EUR
60min 45 EUR
45min 35 EUR

Akuuttiaika 55 EUR / h, soita jumin iskiessä numeroon 040 70 99850.

Hinnat ovat arvonlisäverottomia. Hinnat voimassa 19.5.2018 alkaen.

Varaa aikasi varauskalenterista klikkaamalla tästä.

Peruutus 24 tuntia ennen maksutta, saman päivän aikana 50% palvelun hinnasta ja mikäli ei peru ja jättää tulematta, koko palvelun hinta veloitetaan.
Maksutapana pankkikortti.

Hieronta tapahtuu KuntoPeimarissa (Jukantie 2, 21530 Paimio).