Hieronta

Nyt voit myös perua varaamasi hieronnan ajanvaraus järjestelmän kautta 24 h ennen varaamasi aikaa.

Ryhdillä tarkoittaa kehon olemusta sen eri asennoissa, joka saavutetaan lihaksien, jänteiden, luiden ja nivelien yhteistoiminnalla.

Ryhti on myös osa kehonkieltä. Hyvää ryhtiä pidetään yleensä hyvän omanarvontunnon ja terveyden merkkinä.

Kireät ja /tai heikot lihakset pyrkivät kaikki muuttamaan ryhtiä huonompaan suuntaan. Väärät tai /ja yksipuoliset työasennot,lihasjännitykset, stressi, kiire, väsymys ym.psyykkiset tekijät vaikuttavat ryhtiimme heikentävästi.

Käymällä hieronnassa vaikutat hyvinvointiisi et pelkästään lihasjännitysten tai kireyksien lieventämisellä vaan myös hermostoosi sekä hormoonitoimintaan saat positiivista vaikutusta.  Myös mahdollisiin lihasheikkouksiin voit vaikuttaa innostumalla itse  vahvistamaan lihaksia, jotka vaikuttavat myönteisesti omaan oloosi. Minä opastan sinut näissä aisoissa hyvään alkuun.

Tervetuloa hoitooni, Justina

Tiesitkö että sinussa on yli 200 luuta joita liikuttaa ja tukee yli 600 lihasta? varmasti tiesitkin mutta tiesitkö sinä, mikä tuon mahdollisen lihassäryn, voimattomuuden, päänsäryn, jäykkyyden, jomotuksen, kivun aiheuttaa? Tervetuloa hoitooni, jossa pyrin näkemään kipusi ja jumisi kokonaisvaltaisesti, myös liikkeen ja liikunnan kautta.

Hieronta on arvonlisäverotonta, hinnat ovat alv 0%.

Hinnasto

Hieronta 45 min 49,-
Hieronta 60 min 59,-
Hieronta 90 min 79,-
Juniorhieronta 30 min 34,-

2.1.2024 en ota vastaan liikunta- ja hieronta etuja maksuvälineenä palveluihini (E-Passi, Edenred, Smartum). Vuonna 2023 myydyt edut lahjakortiksi toimivat sovitusti voimassaolopäivään asti.

Varaa aikasi varauskalenterista klikkaamalla tästä.

Pyydän varaamaan hyvissä ajoin etenkin ilta-aikoja!

Keskuksen ovet ovat pääsääntöisesti kiinni, mutta ovi avautuu sinulle 5 min ennen aikaasi.

Peruutus 24 tuntia ennen maksutta, tämän jälkeen koko palvelun hinta veloitetaan. HUOM! Voit perua varauksesi 24 tuntia ennen aikaasi myös nettivarauksen kautta.

Hieronta tapahtuu KuntoPeimarissa (Jukantie 2, 21530 Paimio).