Blogiarkisto

Nyt metsään!

Nyt metsään! tiesitkö että jopa 25% ruokasienten  kuivapainosta on proteiinia mikä on huomattavasti enemmän kuin useimmissa kasviksissa.  sienissä, kuten herkkutateissa on b ja c vitamiinia mutta kanttarelli voittaa herkkutatin;  se sisältää A vitamiinin lisäksi runsaasti D - vitmiinia, jota suurin osa meistä tarvitsee purkista.

Näistä keho kiittää!

Kiivi: Runsaasti C-vitamiinia joka parantaa yleiskuntoa. C-vitamiinin on todettu lyhentävän flunssan kestoa.

Ananas: Runsaasti b-, c- ja a-vitamiinia. Ananas avustaa proteiinin hajoamista eli helpottaa ruokien sulamista. Ananaksella on diureettinen vaikutus, laittaa siis kuona-aineet liikkeelle.

Vesimeloni: 90% vettä! Sisältää kaliumia ja B6 -vitamiinia. Jos kärsit lihaskrampeista treenin aikana tai muutenkin, tässä hyvä välipala ennen lenkkiä!

  

Miksi punaisia marjoja kannattaa syödä?

Marjoissa on paljon kuituja, joka tasaa verensokeria ja hidastaa mahalaukun tyhjenemistä.  Kuidut ehkäisevät ruansulatuskanavan sairauksia.

MANSIKKA: eniten folaattia - folaattia on tärkeä anemian estämisessä sillä punasolujen rakennus vaatii folaattia.

Punaherukka: eniten kaliumia ja kuituja - kalium on natriumin vastavaikuttuja,jonka avulla voidaan ehkäistä natriumin elisuolan haittavaikutuksia.

Marjojen tärkein antioksidantti on c-vitamiini. Hedelmät ja marjat ovat tärkein c-vitamiinin lähteemme. Se parantaa myös raudan imeytymistä.

Nauttikaa siis kesän sadosta ja varastoikaa pitkän talven varalle ne pakkaseen!

Jokipuistotreeni

Toiminnallista treeniä Jokipuistossa 29.5. - 31.7. Tiistaisin 10 kertaa klo 17.30 - 18.30! Sopii kaikille, aktiivisesti liikkuville sekä aloittelijoille. 10 kerran kortti 70e (sis alv.10%). Mahdollisuus myös osallistua kertamaksulla, 10e / kerta.

Ilmoittaudu 14.5. mennessä, tarvitaan vähintään 10 reipasta korttilaista jotta treenit toteutuvat. Toivomme kaunista kesää, mutta treenaamme säävarauksetta aina ulkona.

Lisää infoa ilmoittautumispäivän jälkeen! Jos sinulla on kysyttävää, laita minulle sähköpostia!

Kevät tekee tuloaan!

Se on merkki meille lähestyvästä kesästä, VALOSTA!

Tuntuuko sinusta siltä, että kuluttavan syksyn jälkeen olisi tarpeen ravistaa talviturkki pois ja ottaa askel kohti energisempää kevättä?

Kevät ja kesä ovat loistavia aikoja valmennuksille.

Ota rohkeasti yhteyttä!

SIKALEIRI 6.1.2019!

Aloittakaamme Uusi vuosi su 6.1 loppiaisena klo. 10-13 monipuolisella toiminnallisella treenillä!  Aloitamme ulkona ( säällä kuin säällä), jatkamme ja lopetan sisällä kuntopeimarissa. HInta: 25e/hklö sis.alv10% KORTTIMAKSU.

Treeni sopii sekä aloittaville että konkareille, liikumme jokainen oman kunnon ja halun mukaan.

Sitovat ilmoittautumiset spostiini: treenataan@luukku.com

31.12.2019 mennessä! Tarvitsen 10 innokasta, jotta treeni toteutetaan.

Joululahja ideaa vailla?

Itsesi tai läheisesi hyvinvointiin voit aina vaikuttaa positiivisesti!

Ota yhteyttä treenataan@luukku.com! Justina

Syksy tekee tuloaan!

Koska olet viimeksi pysähtynyt ja miettinyt, voitko SINÄ itse hyvin? Onko sinulla harrastus, joka motivoi sinua? Riittääkö energiaa arjen pyöritykseen? Tutustu paketteihini ja ota yhteyttä! Pyrin näkemään juuri sinut omassa elämäntilanteessasi!

KESÄN 2019 JOKIPUISTOTREENIT!

Treenaamme Maanantaisin klo. 18-19 jokipuistossa ( säällä kuin säällä) alkaen 3.6 - 12.8 ( poislukien 24.6 ) 10 krt!

10 kerran kortti 70 e ( korttimaksu paikanpäällä), kertamaksu 10 e.

Ilmoittaudu 20.5 mennessä osoitteeseen : treenataan@luukku.com - ilmoittautuminen koskee vain 10 kerran korttilaisia) 10 tarvitaan, jotta treenit toteutuu!